• +36-22/583-021
  • +36-30/790-6305
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Móri borvidék TDM Egyesület

EGYÜTTES ÖSSZEFOGÁSSAL

 A MÓRRA ÉS TÉRSÉGÉBE LÁTOGATÓ TURISTÁKÉRT

Megalakult a Móri borvidék TDM Egyesület

 

Hosszas előkészítő munka után, nagy létszámmal 2009. június 11-én a Fogadó az Öreg Préshez konferenciatermében 22 alapítóval megalakult a Móri borvidék Turisztikai Desztináció Menedzsment Egyesület. Az alapító tagok közt vannak Mór és Csókakő Önkormányzata, civil szervezetek, vállalkozások és magánszemélyek is. Az egyesület elnökének Möllmann Günternét, a választmány tagjainak Geszler Anikót, Törő Gábort, Varga Mátét és Végh Konrádot választotta meg a többség.

Mit jelent a TDM? Miért jött létre az egyesület? Térségi turisztikai menedzsmentet jelent a TDM, vagyis tagjainak szolgáltatásait minél jobban összehangolni a vendégek legnagyobb megelégedésére, egy fenntartható turizmus kialakításáért. A turizmus menedzselése előnyös a településeknek, a közösségnek, a gazdaságnak és az ide látogató vendégeknek. Az egyesület célja, ha a turista élményhez jusson, az itt tartózkodásával elégedett legyen, a térség gazdasága fejlődjön, a közösség kultúrája gazdagodjon és a természetes és épített környezett védelemben részesüljön.

Sok a munka, nagy a feladat, de az egyesület tagjai nagy elszántsággal, mindenki a saját maga területén szerzett szaktudás hozzáadásával alulról szerveződve közös összefogással programcsomagokat kialakítani, ismertető anyagokat, rendezvényeket létrehozni a tagdíjakból és pályázati forrásokból.

Móri borvidék TDM Egyesület

Elnök: dr. Istvánfalvi Dávid
Irodavezető: Szatzger Cecília

Elérhetőség:

Cím: 8060 Mór Táncsics Mihály u. 1.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 22/788-865
Honlap: http://www.moriborvidekinfo.hu/

 

Alapító tagok: Mór Város Önkormányzata; Csókakő Községi Önkormányzata; Móri Ezerjó Borút Egyesület; Móri Borbarát Hölgyek Egyesülete; Brindisi Szent Lőrinc Borrend; Mór és Pusztavám Közös Hegyközség; Bozóky Pincészet; Geszler Családi Pincészet; Maurus Pince; Varga és Fia Pincészet; "Ara" Étterem; Tárlat Étterem;  Belvárosi Vendégház és Pedró Turistaház; Fogadó az Öreg Préshez és Hétkúti Wellness Hotel; Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó; Ferencz Tanya; Pintér Tibor; Szatzkerné Ruff Angella;