e-Kormányzat: rendeletek, határozatok  ·  Honlaptérkép  ·  Levélküldés 2018. december 11. kedd, Árpád napja 
A faluról
Önkormányzatunk
Intézmények
Közérdekű információk
Hírek
Csókakői hírek
Vállalkozói oldal
Fejlesztések
Csókakői nóták
I-II. világháborús hőseink

Együttes összefogással

 a Mórra és térségébe látogató turistákért

Megalakult a Móri borvidék TDM Egyesület

 

Hosszas előkészítő munka után, nagy létszámmal 2009. június 11-én a Fogadó az Öreg Préshez konferenciatermében 22 alapítóval megalakult a Móri borvidék Turisztikai Desztináció Menedzsment Egyesület. Az alapító tagok közt vannak Mór és Csókakő Önkormányzata, civil szervezetek, vállalkozások és magánszemélyek is. Az egyesület elnökének Möllmann Günternét, a választmány tagjainak Geszler Anikót, Törő Gábort, Varga Mátét és Végh Konrádot választotta meg a többség.

Mit jelent a TDM? Miért jött létre az egyesület? Térségi turisztikai menedzsmentet jelent a TDM, vagyis tagjainak szolgáltatásait minél jobban összehangolni a vendégek legnagyobb megelégedésére, egy fenntartható turizmus kialakításáért. A turizmus menedzselése előnyös a településeknek, a közösségnek, a gazdaságnak és az ide látogató vendégeknek. Az egyesület célja, ha a turista élményhez jusson, az itt tartózkodásával elégedett legyen, a térség gazdasága fejlődjön, a közösség kultúrája gazdagodjon és a természetes és épített környezett védelemben részesüljön.

Sok a munka, nagy a feladat, de az egyesület tagjai nagy elszántsággal, mindenki a saját maga területén szerzett szaktudás hozzáadásával alulról szerveződve közös összefogással programcsomagokat kialakítani, ismertető anyagokat, rendezvényeket létrehozni a tagdíjakból és pályázati forrásokból.

Móri borvidék TDM Egyesület

Cím: 8060 Mór, Szent István tér 5.

Elnök: Möllmann Günterné

Elérhetőség: 0630-9571508; oregpres@oregpres.hu

Tagok: Mór Város Önkormányzata; Csókakő Községi Önkormányzata; Móri Ezerjó Borút Egyesület; Móri Borbarát Hölgyek Egyesülete; Brindisi Szent Lőrinc Borrend; Mór és Pusztavám Közös Hegyközség; Bozóky Pincészet; Geszler Családi Pincészet; Maurus Pince; Varga és Fia Pincészet; "Ara" Étterem; Tárlat Étterem;  Belvárosi Vendégház és Pedró Turistaház; Fogadó az Öreg Préshez és Hétkúti Wellness Hotel; Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó; Ferencz Tanya; Pintér Tibor; Szatzkerné Ruff Angella;

 

Csókakő község honlapját a jacsa.NET készítette.